Voit ottaa yhteyttä Lähisuhdeväkivaltatyön yksikköön, jos:

• olet kokenut tai koet lähisuhteissasi väkivaltaa tai sen uhkaa.

• olet huolissasi omasta väkivaltaisesta tai uhkaavasta käytöksestäsi lähisuhteissasi.

• olet huolissasi omasta tai puolisosi käytöksestä, tai kotinne ilmapiirin vaikutuksesta lapsiinne.

• pohdit onko lähisuhteissasi jossakin muodossa ilmenevää väkivaltaa: fyysistä, henkistä, seksuaalista, taloudellista, uskonnollista, vainoa tai digitaalista häirintää.

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö tarjoaa keskusteluapua kaikille perheenjäsenille, kun perheessä on tai on ollut lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa. Työskentelyn tavoitteena on väkivallan tunnistaminen, sen loppuminen ja turvallisuuden lisääminen sekä väkivaltakokemuksesta selviytyminen. Työmenetelmiä ovat yksilö-, pari- ja perhetapaamiset, erilaiset ryhmät sekä yhteistyö toisten perhettä auttavien ammatillisten toimijoiden kanssa

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikön kaikkien aikuisasiakkaiden 3-17-vuotiaille lapsille ja nuorille tarjotaan mahdollisuutta ottaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan liittyvää apua vastaan. Työskentelyn tavoitteena on tuoda lapsen tai nuoren ääni kuuluville perheen tilanteesta, antaa lapselle tai nuorelle mahdollisuus kertoa omasta kokemuksestaan ja saada välineitä selviytymiseen. Lasten ja nuorten parissa työskentelevä väkivaltatyön asiantuntija tekee yhteistyötä niiden Lähisuhdeväkivaltatyön yksikön työntekijöiden kanssa, jotka tapaavat perheen aikuisia. Näin koko perhe tulee autetuksi samanaikaisesti.

Yhdistyksen Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö noudattaa työssään Ensi-ja turvakotien liiton väkivaltatyön laitos- ja avopalvelutyön laatukriteereitä.  Toiminta on STEA:n, Helsingin kaupungin ja Ragnar Ekbergin säätiön tukemaa ja asiakkaalle maksutonta. Lähisuhdeväkivaltatyön yksikön asiakkuudelle ei ole kuntarajoja.

Miten otan yhteyttä:

Ajanvaraus ja konsultointi maanantaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-12 puhelimitse p. 050 301 0748  tai sähköpostitse
lahisuhdevakivaltatyonyksikko@paakaupunginturvakoti.fi
Yhteystiedot

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö
Kilpolantie 2, 00940 Helsinki
fax 09-2243 4025
kartta

Asiakasajan peruuttaminen sähköpostilla

Väkivaltatyön asiantuntija, esimies Seija Kilpinen, p. 050 301 0748
Väkivaltatyön asiantuntija, (aikuiset) Orvokki Kolehmainen p. 050 324 9168
Väkivaltatyön asiantuntija (aikuiset) Henna Latva-Käyrä, p. 050 407 3968
Väkivaltatyön asiantuntija (aikuiset) Maria Siljander, p. 050 526 0344
Väkivaltatyön asiantuntija (lapset 3-17v) Malin Viau p. 050 592 3026

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@paakaupunginturvakoti.fi