Turvakodin ohjaaja (sijaisuus)

Turvakoti Pellas, Pääkaupungin turvakoti ry

Kiinnostaako sinua väkivalta- ja turvakotityö? Pääkaupungin turvakoti ry on väkivaltatyön ammattilaisorganisaatio. Yhdistys tuottaa laitos- ja avopalveluita perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille kolmen eri toimintamuodon voimin. Yhdistyksellä on kolme turvakotia, Turvakodit Toukola ja Hertta Helsingissä sekä Turvakoti Pellas Espoossa. Turvakoti on tarkoitettu lähisuhteessaan väkivaltaa kohdanneille lyhytaikaiseksi turvapaikaksi, jossa turvallisen asumisen lisäksi tarjotaan tukea kriisistä selviytymiseen ja mahdollisuutta irtautua väkivaltakierteestä ammattihenkilöstön avustamana. Turvakodin henkilöstö ylläpitää myös 24/7 perhe- ja lähisuhdeväkivallan kriisipuhelinta.

Haemme nyt määräaikaista ohjaajaa kaksivuorotyöhön turvakoti Pellakseen 8.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ajalla 8.5.2023-18.3.2024, sijaisuus jatkuu mahdollisesti vuoden 2024 loppuun. Turvakoti Pellas on 7-perhepaikkainen turvakoti Espoossa. Henkilöstöön kuuluu 4 kaksivuorotyötä tekevää ohjaajaa, 2 yötyötä tekevää ohjaajaa sekä vastaava ohjaaja. Turvakodissa tehtävää työtä johtaa vastaava sosiaalityötekijä. Turvakodin ohjaajan työtehtäviin kuuluu turvakodin asiakkaiden koko asiakasprosessin hoitaminen: asiakkaaksi ottamisen arviointi, alkuhaastattelut, yksilökeskustelut, kriisityö, yhteistyö viranomaisten kanssa, palveluohjaus, neuvonta ja muu asiakkaan tilannetta tukeva työskentely. Turvakoti Pellaksessa henkilöstö huolehtii myös yksikön kodinhoidollisista tehtävistä.

Tarjoamme tiimin ja esimiehen vankan tuen, säännöllisen työnohjauksen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, ePassi kulttuuri- ja liikuntaedun, työterveyshuollon sekä työntekijän vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meidän huumorintajuiseen porukkaan on helppo tulla mukaan! Sijaisuuteen valittavalle henkilölle voidaan maksaa saatavuuslisänä 300 € työsuhteen alussa sekä 300 € sijaisuuden kestettyä kuusi kuukautta.

Edellytämme sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015) sekä työkokemusta sosiaalihuollon kentältä. Myös opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa olevat opiskelijat huomioidaan haussa. Arvostamme väkivalta- ja/tai kriisityön kokemusta, kokemusta vuorotyöstä sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Kaikki työntekijämme käyvät läpi THL:n järjestämät kriisityön ja lapsityön koulutukset, joten voit hakea meille töihin, vaikka et vielä olisi kokenut väkivalta- ja kriisityön osaaja. Perehdytämme sinut työhön.

Erinomaiset suomen kielen ja hyvät englannin kielen taidot ovat tehtävässä välttämättömiä ja muu kielitaito on eduksi.

Toimeen valittavan tulee esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijällä tulee olla hygieniapassi tai hänen tulee sitoutua sen suorittamiseen.

Työaikamuoto: jaksotyöaika (115 h/ 3 vkoa tai 230 h/6 vkoa).

Palkkaus Yksityisen sosiaalialan TES:in mukaan palkkaluokka G 24 (2475,09 €/kk + mahdolliset lisät). Koeaika 6 kk.

Hakuaika: 23.3. – 19.5.2023. Paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löytyessä jo hakuajan puitteissa.

Hakemukset: hakemus + CV sähköpostitse osoitteeseen jenni.lemercier@paakaupunginturvakoti.fi. Viestin aihe: Ohjaaja / Turvakoti Pellas.

Lisätietoja: vastaava sosiaalityöntekijä Jenni Lemercier p. 0404573842, jenni.lemercier@paakaupunginturvakoti.fi
Työpaikan osoite: Kuninkaantie 40 A, 02940 Espoo.
Linkki TE-toimiston ilmoitukseen.

 

Turvakodin ohjaaja (kesäsijaisuus)

Turvakoti Pellas/ Pääkaupungin turvakoti ry

Kiinnostaako sinua väkivalta- ja turvakotityö?

Pääkaupungin turvakoti ry on väkivaltatyön ammattilaisorganisaatio. Yhdistys tuottaa laitos- ja avopalveluita perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille kolmen eri toimintamuodon voimin. Yhdistyksellä on kolme turvakotia, Turvakodit Toukola ja Hertta Helsingissä sekä Turvakoti Pellas Espoossa. Turvakoti on tarkoitettu lähisuhteessaan väkivaltaa kohdanneille lyhytaikaiseksi turvapaikaksi, jossa turvallisen asumisen lisäksi tarjotaan tukea kriisistä selviytymiseen ja mahdollisuutta irtautua väkivaltakierteestä ammattihenkilöstön avustamana. Turvakodin henkilöstö ylläpitää myös 24/7 perhe- ja lähisuhdeväkivallan kriisipuhelinta.

Haemme nyt 1-2 määräaikaista ohjaajaa kesäsijaisuuksiin turvakoti Pellakseen kesä-elokuulle 2023. Sijaisuuksien pituudet sovitaan erikseen. Työ on kolmivuorotyötä. Työsuhde on määräaikainen kesäajan sijaisuus. Turvakoti Pellas on 7-perhepaikkainen turvakoti Espoossa. Henkilöstöön kuuluu 4 kaksivuorotyötä tekevää ohjaajaa, 2 yötyötä tekevää ohjaajaa sekä vastaava ohjaaja. Turvakodissa tehtävää työtä johtaa vastaava sosiaalityötekijä.

Turvakodin ohjaajan työtehtäviin kuuluu turvakodin asiakkaiden koko asiakasprosessin hoitaminen: asiakkaaksi ottamisen arviointi, alkuhaastattelut, yksilökeskustelut, kriisityö, yhteistyö viranomaisten kanssa, palveluohjaus, neuvonta ja muu asiakkaan tilannetta tukeva työskentely. Turvakoti Pellaksessa henkilöstö huolehtii myös yksikön kodinhoidollisista tehtävistä.

Edellytämme sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015, mutta kesäsijaisuuden osalta huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Arvostamme työkokemusta sosiaalihuollon kentältä, kokemusta vuorotyöstä sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Erinomaiset suomen kielen ja hyvät englannin kielen taidot ovat tehtävässä välttämättömiä ja muu kielitaito on eduksi.

Sijaisuuteen valittavan tulee esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijällä tulee olla hygieniapassi tai hänen tulee sitoutua sen suorittamiseen.

Työaikamuoto: Jaksotyöaika (115 h/ 3 vkoa tai 230 h/6 vkoa).

Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES:in mukaan palkkaluokka G 24 (2475,09 €/kk + mahdolliset lisät). Koeaika sovitaan erikseen.

Hakuaika: 13.2. – 14.4.2023. Paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löytyessä jo hakuajan puitteissa.

Hakemukset: hakemus + CV sähköpostitse osoitteeseen jenni.lemercier@paakaupunginturvakoti.fi. Viestin aihe: Ohjaaja, kesäsijaisuus / Turvakoti Pellas.

Lisätietoja: vastaava sosiaalityöntekijä Jenni Lemercier p. 0404573842, jenni.lemercier@paakaupunginturvakoti.fi
Työpaikan osoite: Kuninkaantie 40 A, 02940 Espoo.

Linkki TE-palveluiden ilmoitukseen.