Turvakodin ohjaaja (vakituinen)

Kiinnostaako sinua väkivalta- ja turvakotityö?

Pääkaupungin turvakoti ry on väkivaltatyön ammattilaisorganisaatio. Yhdistys tuottaa laitos- ja avopalveluita perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille kolmen eri toimintamuodon voimin. Yhdistyksellä on kolme turvakotia, Turvakodit Toukola ja Hertta Helsingissä sekä Turvakoti Pellas Espoossa. Turvakoti on tarkoitettu lähisuhteessaan väkivaltaa kohdanneille lyhytaikaiseksi turvapaikaksi, jossa turvallisen asumisen lisäksi tarjotaan tukea kriisistä selviytymiseen ja mahdollisuutta irtautua väkivaltakierteestä ammattihenkilöstön avustamana. Turvakodin henkilöstö ylläpitää myös 24/7 perhe- ja lähisuhdeväkivallan kriisipuhelinta.

Haemme nyt ohjaajaa kaksivuorotyöhön turvakoti Pellakseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Turvakoti Pellas on 7-perhepaikkainen turvakoti Espoossa. Henkilöstöön kuuluu 4 kaksivuorotyötä tekevää ohjaajaa, 2 yötyötä tekevää ohjaajaa sekä vastaava ohjaaja. Turvakodissa tehtävää työtä johtaa vastaava sosiaalityötekijä. Turvakodin ohjaajan työtehtäviin kuuluu turvakodin asiakkaiden koko asiakasprosessin hoitaminen: asiakkaaksi ottamisen arviointi, alkuhaastattelut, yksilökeskustelut, kriisityö, yhteistyö viranomaisten kanssa, palveluohjaus, neuvonta ja muu asiakkaan tilannetta tukeva työskentely. Turvakoti Pellaksessa henkilöstö huolehtii myös yksikön kodinhoidollisista tehtävistä.

Tarjoamme tiimin ja esimiehen vankan tuen, säännöllisen työnohjauksen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, ePassi kulttuuri- ja liikuntaedun, työterveyshuollon sekä työntekijän vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meidän huumorintajuiseen porukkaan on helppo tulla mukaan!

Edellytämme sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015) sekä työkokemusta sosiaalihuollon kentältä. Arvostamme väkivalta- ja/tai kriisityön kokemusta, kokemusta vuorotyöstä sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Erinomaiset suomen kielen ja hyvät englannin kielen taidot ovat tehtävässä välttämättömiä ja muu kielitaito on eduksi. Kaikki työntekijämme käyvät läpi THL:n järjestämät kriisityön ja lapsityön koulutukset, joten voit hakea meille töihin, vaikka et vielä olisi kokenut väkivalta- ja kriisityön osaaja. Perehdytämme sinut työhön.

Toimeen valittavan tulee esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijällä tulee olla hygieniapassi tai hänen tulee sitoutua sen suorittamiseen. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuoto on jaksotyöaika (115 h/ 3 vkoa tai 230 h/6 vkoa). Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES:in mukaan palkkaluokka G 24 (2475,09 €/kk + mahdolliset lisät). Koeaika 6 kk.

Työpaikan osoite: Kuninkaantie 40 A,  02940 Espoo.

Rekrytoinnin yhteystiedot

 Vastaava sosiaalityöntekijä Jenni Lemercier: jenni.lemercier@paakaupunginturvakoti.fi, p. 0404573842

Hakuohjeet

Hakemukset (hakemus + CV) sähköpostitse osoitteeseen: jenni.lemercier@paakaupunginturvakoti.fi

Viestin aihe: Ohjaaja / Turvakoti Pellas

Hakuaika päättyy 16.12.2022 16.00

Paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löytyessä jo hakuajan puitteissa.

Linkki te-toimiston ilmoitukseen.