Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme TE-toimiston sähköisessä Avoimet työpaikat-palvelussa. Lisäksi tiedotamme niistä näillä sivuilla sekä Facebookissa. 

Turvakodissa työskentelevän ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys ja työkokemus lähisuhdeväkivallan kriisityöstä (Valtioneuvoston asetus 1103/2018 ) Lisäksi arvostamme kokemusta sosiaalihuollon kentällä, erityisesti lastensuojelun työtehtävissä (esimerkiksi ls-sosiaaliohjaaja, lastensuojelulaitos, perhekuntoutus, kotiin vietävä perhetyö) toimimisesta. 

Tuetun asumisen palveluita tarjoavassa Asumisyksikkö Kilpolassa työskentelevän sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto, perehtyneisyys ja työkokemus lähisuhdeväkivaltatyöstä. Lisäksi arvostamme työkokemusta sosiaalihuollon kentältä.

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikössä työskentelevän väkivaltatyön asiantuntijan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto sekä tehtävää tukeva terapeuttitutkinto. Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä ja työkokemusta lähisuhdeväkivaltatyöstä.