Yhdistys

Pääkaupungin turvakoti ry on vuonna 1978 perustettu kansalaisjärjestö, joka kolmella eri toimintamuodolla toimii perhe – ja lähisuhdeväkivallan kentällä. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton jäsen. Yhdistyksen palvelut toimivat perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikkien osapuolten auttamiseksi tarjoamalla ammatillista apua kriisivaiheessa ja sen jälkeen. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat Turvakodit, Asumisyksikkö Kilpola sekä Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö. Työn piirissä ovat perheessään tai lähisuhteessaan väkivaltaa kokeneet ja sitä käyttäneet.

Pääkaupungin turvakoti ry, Steniuksentie 20, 00320 Helsinki
sähköposti: toimisto@paakaupunginturvakoti.fi
Toiminnanjohtaja Karola Grönlund, p. 044 275 3006
Talous- ja HR-vastaava Tanja Laakkonen , p. 040 4577290
yhdistyksen työntekijöiden sähköpostit: etunimi.sukunimi@paakaupunginturvakoti.fi

Yhdistyksen hallituksen jäseniä ovat vuonna 2018 -2020: Bremer Lena, Halla Taru, Korhonen Elina, Meriläinen Marja-Leena, Rajakangas Marja-Liisa, Toivola Heidi, Vuorikivi Tiina, vpj., Väisänen Marjatta, pj.