Pääkaupungin turvakoti ry:n  Tapaamispaikka ei menestynyt taloudellisista syistä Helsingin kaupungin lapsen ja vanhemman tapaamisten valvontaan liittyvässä kilpailutuksessa eikä tullut valituksi palveluntuottajaksi.

Tässä tilanteessa tapaamispaikkatuotetta on mahdotonta toteuttaa ja Pääkaupungin turvakoti ry:n  hallitus päätti lopettaa ko. työmuodon.

Käytännössä Tapaamispaikka loppuu kokonaan 15.5.2016. Tapaamispaikkaan ei oteta uusia asiakkaita.

Uudet helsinkiläiset asiakkaat voivat olla yhteydessä asiassaan Helsingin kaupungin Sosiaali-ja terveysviraston Perheoikeudellisten asioiden yksikön päällikköön  Katja Niemelään (katja.niemela@hel.fi) 040 334 7129.

Pääkaupungin turvakoti ry:n  Tapaamispaikka on vuosien ajan ollut yksi yhdistyksen vahvoista työmuodoista. Sen henkilökunnalla on erityisen laaja ja  syvällinen kokemus sekä asiantuntijuus  lapsen ja vanhemman välisten tapaamisten toteuttamisesta.

Tapaamispaikkaa, sen tuotetta, asiakasprosesseja ja asiakkaiden kohtaamista on vuosien aikana hiottu kriittisesti, määrätietoisesti ja asiakas-edellä-ajatteluin.

Yhdistyksen tapaamispaikkatuote on niittänyt runsaasti kiitosta ja arvostusta lukuisten erilaisten toimijoiden, asiantuntijoiden ja virkamiesten parissa.

 

Kiitos asiakkaille ja kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Kanssanne on ollut ilo työskennellä!