Pääkaupungin turvakoti ry:n toiminta toteutetaan toimintamuodosta riippuen sekä kuntien maksamilla korvauksilla että STEA:n tuella tai molemmilla. Yhdistyksen toimintaa ovat rahoittaneet myös erilaiset säätiöt, yhdistykset, yksityiset tahot ja henkilöt.

Toimintaa voi tukea monin eri tavoin. Pääkaupungin turvakoti ry ottaa vastaan rahalahjoituksia yhdistyksen toiminnan mahdollistamiseksi. Yhdistys ottaa vastaan myös priimoja tavara- ja elintarvikelahjoituksia joko yhdistyksen toiminnan mahdollistamiseksi tai jaettavaksi suoraan asiakkaillemme. Yhdistys ei ota vastaan käytettyä materiaalia riittämättömien varastointitilojemme vuoksi. Toivomme, että toimitatte lahjoituksenne Kierrätyskeskukseen, joka toimittaa yhdistyksen pyynnöstä asiakkaillemme tarvittavaa materiaalia.

Yhdistyksen toiminnalle saatu näkyvyys on toiminnan tukemista. Asiantuntijamme tulevat mielellään kertomaan toiminnastamme, perhe – ja lähisuhdeväkivallasta ja väkivaltatyöstä sekä keskustelemaan yhteiskunnassamme näkyvistä perhe- ja lähisuhdevälivaltaa liittyvistä ilmiöistä.

Yhteydenottopyynnöt osoitetaan toimintamuodon esimiehille.