Ratkaisetko ristiriitasi väkivallalla? Haluatko keskustella siitä?

Soita tai lähetä sähköpostia Lähisuhdeväkivaltatyön yksikköön! 

Ajanvaraus ja konsultointi maanantaisin klo 13–15 ja keskiviikkoisin klo 10–12 puhelimitse p. 050 301 0748 tai sähköpostitse lahisuhdevakivaltatyonyksikko@paakaupunginturvakoti.fi
Voit myös varata ajan sähköisesti tämän linkin takaa.

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö tarjoaa keskusteluapua kaikille perheenjäsenille, kokijoille, tekijöille, miehille, naisille sekä lapsille ja nuorille kun perheessä on tai on ollut lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa. Työskentelyn tavoitteena on väkivallan tunnistaminen, sen loppuminen ja väkivaltakokemuksesta selviytyminen. Väkivaltaisesta tai uhkaavasta käyttäytymisestä voi poisoppia.

Työmenetelmiä ovat yksilö-, pari-, ja perhetapaamiset, erilaiset ryhmät sekä yhteistyö toisten perhettä auttavien ammatillisten toimijoiden kanssa.

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikön väkivaltatyön asiantuntijat työskentelevät sekä perhe- ja lähisuhdeväkivallan kokijoiden, että tekijöiden kanssa. Pariskunnat saavat apua myös yhdessä.
Myös aikuisasiakkaiden lapsille ja nuorille tarjotaan apua Lähisuhdeväkivaltatyön yksikössä, jossa lapsella on mahdollisuus turvallisesti käsitellä omaa kokemustaan.